Förvaltningsutskottet (FU)

Förvaltningsutskottet (FU) är delegerat att sköta infrastrukturen vid Medicinska Föreningen. Detta uppdrag innebär att vi handhar skötsel och uthyrning av kårhuset och Solvik, medlemsregistret, ekonomi, kommunikationslösningar, personal, förvaltar inventarier samt föreslår budget. Om du är intresserad att jobba med oss, hör gärna av dig till [email protected]!

Till vår hjälp har vi flera undergrupper:

• Arkivarien

Handlägger alla våra papper och förvaring.

• Datornämnden

Hanterar de enorma mängder data som kåren använder, servern samt tillgång till våra system.

• Gravvårdaren

Tar hand om Medicinska Föreningens gravplats och samordnar vördnad för de begravda där.

• Ljud-ljus gruppen

Ordnar all feststämning i kårhuset med ljud och ljus! Utbildar även ljud- och ljustekniker som kan jobba åt MF under tillställningar!

• Personal (administratör, skattmästare och vaktmästare)

Dessa handlägger resterande frågor och hjälper dig som student och annan gäst.

• Solviks viltvårdsförening

Solviks Viltvårdförening bedriver vilt & naturvård vid Solvik, Medicinska Föreningens sportstuga ute på Värmdö.