Doktorandombud

Medicinska Föreningens doktorandombud är en oberoende instans som du som doktorand kan vända dig till med frågor angående KI:ss regelverk, eller som stöd i konflikter eller andra uppkomna situationer under din studietid. Ärenden behandlas konfidentiellt, det är alltid avgiftsfritt och det finns till för ALLA doktorander, oavsett medlemskap i Medicinska Föreningen eller inte.

Tveka aldrig att höra av dig till doktorandombudet, då arbetet går ut på att både stödja enskilda doktorander, samt verka för bättre villkor för alla vid KI.

Följ oss på Facebook!

Studentombudet och doktorandombudet vid MF har en gemensam Facebook-sida där de lägger upp aktuella nyheter som berör studenter och doktorander. Följ dem för att hålla dig uppdaterad om vad som händer!

Doktorandombudet vid Medicinska Föreningen
Åsa Samuelsson Ökmengil