Medicinska Föreningens vårbal

Medicinska Föreningen vill härmed bjuda in er till en ljuvlig Vårbal den 5:e Maj!

Balen hålls på Medicinska Föreningens kårhus i Solna, och börjar med fördrink klockan 17:00. Sedan följer middag med tre rätter, underhållning och högtidlig utdelning av några av Medicinska Föreningens finaste utmärkelser. Vid 22:00 öppnar eftersläppet och vi dansar hela natten (till 02:00). Självklart ingår eftersläppet i kostnaden för sittningsbiljetten. Vi hoppas att ni vill fira in kärlekens och pånyttfödelsens årstid med stil hos oss på Medicinska Föreningen!

Var? Medicinska Föreningen, Nobels väg 10, Solna
När? 5/5
Fördrink kl. 17:00
Eftersläpp kl. 22:00 – 02:00 (föranmälan krävs, länk kommer läggas upp här i eventet)

Klädkod
Högtidsdräkt med akademiska ordnar (frack eller balklänning)

Kostnad per kuvert (med/utan alkohol)
MF-medlem: 500kr/400kr
Icke-medlem: 600kr/500kr

Har du frågor om vårbalen?
Kontakta värdparet på [email protected].

Köp biljett

Anmäl dig till vårbalen här!

Det går även att köpa biljetter i Medicinska Föreningens kårexpeditioner i Solna och Flemingsberg.

Sista anmälningsdag: fredag den 20:e april