Jag är en charmig 13-årig kille som söker en personlig assistent för att hjälpa mig med mitt och i min vardag.

Jag bor i centrala Stockholm med min kärleksfulla svensk/engelska familj och tycker om att lyssna på sagor, titta på film.

Jag har flera funktionsvariationer, inklusive autism med intellektuella svårigheter och begränsat språk. I ditt jobb ingår bland annat att och laga min viktiga Ketogen kost åt mig, motivera mig och hjälpa mig att få lyckas, hänga med mig, följa med mig till ridning samt att ha kul med mig, så som att sjunga och busa.

Att vara min assistent kräver ett stort engagemang och ansvar men tillbaka få du söker dig som älskar barn, är ärlig, tillförlitlig, flexibel och lyhörd och har ett tydligt språk. Du jobbar självständigt, ansvarsfullt och prestigelöst. Jobberfarenhet med neurologiska nedsättningar och/eller TAKK samt användning av PEG är meriterande.

Tjänsten är en visstidsanställning med fokus på . För närvarande är behovet upp till 12h per helg och upp till 3 helger per månad

(arbetstiderna är förlagda mellan kl.9:30-18:30 på lördagar och mellan kl.11:00-17:15 på söndagar). Fler skift kan komma att erbjudas längre fram!

Tillträde så snart som möjligt med möjlighet till en fullständig introduktion innan.

Låter det intressant? -Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökningarna behandlas löpande, tillsättning sker enligt överenskommelse. Humana erbjuder ett utvecklande och meningsfullt arbete där du får stöd, personlig handledning samt

förmåner så som friskvårdsbidrag och personalaktiviteter. Kom även ihåg att beställa belastningsregister från polisen: https://polisen.se/tjanster- tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/.