Kommunikationsutskottet – KomU

Kommunikationsutskottet (KomU) ansvarar för MF:s interna och externa kommunikation. Nedan kan du läsa om alla kanaler som KomU jobbar igenom.

Facebook

KomU ansvarar för MF:s Facebook-sida. Vill ni att vi delar era inlägg eller evenemang eller lägger till dem på sidan är det smidigast att skriva i chatten på sidan eller mejla ko[email protected].

Mall för innehåll till MFs Instagram + Facebook

Hemsidan

Vill ni ändra något på ert kårorgans sida? Skicka gärna in uppdaterade texter, bilder och loggor till [email protected] så fixar vi det!

Infoskärmarna

MF:s kårorgan har möjlighet att publicera information på infoskärmar runtom på Campus. KomU har hand om infoskärmarna i kårhuset och har även tillgång till KI:s infoskärmar på campus Solna och Flemingsberg.

 • MF Kårhuset Solna
  • Entrén 1129 x 1080 (höjd x bredd) pixlar
  • Kårexpeditionen 1129 x 1080 (höjd x bredd) pixlar
 • KI Campus Solna
  • BZ 3 1080 x 1920 (höjd x bredd) pixlar
  • Widerströmska 1920 x 1080 (höjd x bredd) pixlar
 • KI Campus Flemingsberg
  • ANA 8 plan 5 1920 x 1080 (höjd x bredd) pixlar
  • ANA 8 restaurangen 1920 x 1080 (höjd x bredd) pixlar

För bilden:

 • Medicinska Föreningens logga ska vara med på bilden.
 • Det är inte tillåtet att lägga upp bilder mot ekonomisk ersättning.
 • Bilderna ska vara i formatet .jpg eller .png

Praktiskt:

 • Bilder skickas in till [email protected]
 • Skriv mellan vilka datum bilden ska rulla.
 • Skicka in bilden senast en vecka innan man önskar få dessa upplagda.

Föreskrifter för infoskärmarna

Instagram

KomU har också hand om MF:s instagram-konto @mfsthlm. Alla kårorgan på MF kan få låna Instagram-kontot under t.ex. en helg eller en vecka för att dela bilder som rör dess verksamhet. Skriv till [email protected] om ni vill använda kontot!

Mall för innehåll till MFs Instagram + Facebook
Föreskrifter för MF:s instagram
Föreskrifter på engelska

Kalendern

Vi försöker uppdatera kalendern Events at Medicinska Föreningen som finns på startsidan kontinuerligt med allt som är på gång på MF. Skicka gärna info till oss på [email protected] om era event, öppna möten och annat kul så lägger vi till det!

Kårfotograferna

Läs om kårfotograferna längre ner.

Medicor

Läs om Medicor, Medicinska Föreningens tidskrift, längre ner.

MF-podden

MF-podden är den ultimata guiden till studentlivet på MF! Till MF-podden bjuder vi in personer från olika delar av MF och tar reda på vad som händer på MF just nu. Har du idéer till ett avsnitt? Vill du vara med i MF-podden? Kontakta oss på [email protected].

Thalamus – Medicinska Föreningens nyhetsmejl

Nyhetsbrevet Thalamus har skapats av KomU och mejlas ut till MF:s medlemmar varannan fredag.  Innehåll till Thalamus skickas till [email protected] enligt mallen nedan.

Mall ThalamusTemplate Thalamus
Föreskrifter för Thalamus

Ordförande:
Filippa Widman

Vice Ordförande:
Menosha Sivaretnam

Kårfotograferna

Kårfotograferna fotograferar under våra sittningar, baler, fester och andra evenemang på MF. Är du sugen på att veta mer om vad en kårfotograf gör, hör av dig till [email protected] så berättar vi mer!

Kårfotograf:
Adamantia Chassioti

Medicor

Medicor är Medicinska Föreningens eminenta tidskrift. Medicor är fullspäckad med nyheter, läsvärdheter, reportage och mingelbilder.

Insändare

Tycker du att något är fel? Finns det en orättvisa som alla ignorerar? Vill du få ut ditt meddelande till tusentals läsare? Eller vill du bara skriva ett meddelande till snyggingen från senaste gasquen vars nummer du glömde ta? Skriv en insändare och skicka den till [email protected].

Gå med

Medicor söker nya redaktionsmedlemmar! Tycker du om att skriva, fotografera, illustrera eller layouta? Vill du utveckla din kreativa sida? Maila [email protected]!

Chefredaktör:
Menosha Sivaretnam