Studenter i Forskning – SiF

Studenter i Forskning (SiF) Stockholm är en kårförening som började som en undergrupp i Läkarsektionen, men som med tiden har blivit alltmer internationaliserad och programöverskridande. SiF ska fungera som en brygga mellan studenter på KI och forskare genom bland annat workshops, journal clubs och inspirerande seminarier samt genom att synliggöra olika möjligheter för studenterna att engagera sig i forskningsrelaterade aktiviteter.

På våra event kan du lära dig om livet som forskare inom och utöver den akademiska världen, ta del av de senaste teknologierna eller rönen, och utöka ditt sociala nätverk genom att mingla med skickliga vetenskapsmän och -kvinnor samt andra forskningsintresserade studenter. Självklart sker allt detta över en kopp kaffe/te med gofika.

Vi har även en handledarlista (se länken till höger) som innehåller en rad forskningsgrupper som är villiga att jobba tillsammans med en eller fler studenter! Listan uppdateras kontinuerligt, och om ni känner en grupp som kan tänka sig vara med på den får ni gärna höra av er. Ett liknande koncept finns i Göteborg där det har fått stort genomslag. Läs gärna mer på vår facebooksida, eller på SiF Göteborgs facebooksida.