Idrottsutskottet (IdrU)

Idrottsutskottet (IdrU) är din primära källa till fysisk aktivitet på Karolinska Institutet. Vi organiserar idrottsdagarna, veckobaserade sportaktiviteterna (se nedan), skid- och surfresorna, samt drar vårt strå till stacken under mottagningsveckorna genom att organisera idrottsrelaterade aktiviteter tillsammans med Mottagningsutskottet. Alla studenter, oavsett program eller termin är välkomna att joina oss på alla aktiviteter!

Höstens evenemang

Landskampen 29/9
Joina oss för roliga aktiviteter under dagen och tävla mot finska medicinarklubben Thorax från Helsingfors! Efter landskampen blir det sittning!

KI idrottsdagen 3/10
Missa inte denna dag då Idrottsutskottet anordnar massa roliga aktiviteter under hela dagen!

Följ oss på Facebook för mer info om dessa aktiviteter och kommande aktiviteter!

Veckoaktiviteter

Det anordnas aktiviteter varje vecka där man kan utöva olika sporter! Det krävs ingen föranmälan utan det är bara att dyka upp! Ni hittar facebookgrupperna till respektive aktivitet nedan.

Eftersom Skrivsalen nära Jöns Jacok renoveras under hösten och våren betyder det att vi tyvärr inte kan hålla några aktiviteter där den här terminen. Istället har vi bokat Fleminghallen (nära tågstationen Flemingsberg) tre dagar i veckan med start 17/9, för följande aktiviteter:

Gå med i Facebook-grupperna för respektive aktivitet och svara på deltagarpollarna varje vecka. Om deltagandet är för lågt ställer vi in aktiviteten för den veckan.

Nytt för den här terminen är att vi har ett innebandylag i korpen!

Samarbeten och studenterbjudanden

Vi har också flera studenterbjudanden och samarbeten med sportcentra runtom i Stockholm!

• Padel på Padel Flemingsberg: Spela padel mellan kl. 06-15 för 300 kr/2 timmar (normalt pris 600 kr). Efter kl. 15 kostar det 350 kr/timme!
  • Squash i Roslagshallen (mer info kommer, följ oss på Facebook)
  • Klättring på Klättercentret: 15 % rabatt på medlemsavgifter (ej dagsbiljetter). Facebook grupp: KI climbing
  • Gym Friskis och svettis Hagastan: två veckors prova-på gratis (giltigt innan 23:e september) och efter det 15 % studentrabatt.
  • Volleyboll med “Svensk volleyboll”: Måndagar kl. 17-19 på Bromma gymnasium (alla nivåer), torsdagar kl. 21-22 på Tullgårdsskolan (endast kvinnor), fredagar kl. 19:20-20:30 (alla nivåer).
  • Simning. Kolla in Facebook-gruppen för mer info!

Ifall ni har några frågor, dra iväg ett meddelande till vår Facebooksida Idrottsutskottet MF eller kontakta oss på [email protected]reningen.se. Speciellt välkommet är om ni känner att någon slags aktivitet saknas och att ni gärna vill styra upp det.