Kommunikationsutskottet (KomU)

Ett nyckelord för Kommunikationsutskottet (KomU) är distribution. Detta återspeglar hur utskottet förmedlar intern och extern kommunikation mellan Medicinska Föreningen (MF) och dess studenter. I praktiken innebär det att utskottet har ansvar för hemsidan, infoskärmarna, nyhetsbrev och mejlutskick. Det bästa av allt är att KomU:s arbete syns i princip överallt, eftersom man arbetar både online och offline!

Hemsidan

Vill ni ändra något på ert kårorgans sida? Skicka gärna in uppdaterade texter, bilder och loggor till [email protected] så fixar vi det!

Infoskärmarna

Vill ni ha upp någonting på infoskärmarna i kårhuset eller vid infopunkten på KI? Mejla [email protected] så hjälper vi er.

KomU har också hand om MF:s instagram-konto @mfsthlm. Alla kårogran på MF kan få låna instagram-kontot under t.ex. en helg eller en vecka för att dela bilder som rör dess verksamhet. Skriv till [email protected] om ni vill använda kontot!

Medicor

Medicor är Medicinska Föreningens eminenta tidskrift. Tidningen kommer ut två gånger per termin och är fullspäckad med nyheter, läsvärdheter, reportage och mingelbilder.

Insändare

Tycker du att något är fel? Finns det en orättvisa som alla ignorerar? Vill du få ut ditt meddelande till tusentals läsare? Eller vill du bara skriva ett meddelande till snyggingen från senaste gasquen vars nummer du glömde ta? Skriv en insändare och skicka den till [email protected].

Gå med

Tidningen söker nya redaktionsmedlemmar! Tycker du om att skriva, fotografera, illustrera eller layouta? Vill du utveckla din kreativa sida? Maila till [email protected]!