Kommunikationsutskottet (KomU)

Ett nyckelord för Kommunikationsutskottet (KomU) är distribution. Detta återspeglar hur utskottet förmedlar intern och extern kommunikation mellan Medicinska Föreningen (MF) och dess studenter. I praktiken innebär det att utskottet har ansvar för hemsidan, infoskärmarna, nyhetsbrev och mejlutskick. Det bästa av allt är att KomU:s arbete syns i princip överallt, eftersom man arbetar både online och offline!

KomU har tillsammans med presidiet hand om MF:s Facebook-sida. Vill ni att vi delar era evenemang eller inlägg är det smidigast att skriva till [email protected] och i andra hand [email protected].

Hemsidan

Vill ni ändra något på ert kårorgans sida? Skicka gärna in uppdaterade texter, bilder och loggor till [email protected] så fixar vi det!

Infoskärmarna

KomU har hand om infoskärmarna i kårhuset (i kårexpeditionen och entrén) och har även tillgång till KI:s infoskärmar vid infopunkterna i Solna och Flemingsberg. Vill ni göra reklam för ert kårorgan eller era evenemang? Kolla instruktionerna och mejla [email protected] så hjälper vi er!

Instruktion infoskärmarna
Föreskrifter för infoskärmarna

KomU har också hand om MF:s instagram-konto @mfsthlm. Alla kårogran på MF kan få låna instagram-kontot under t.ex. en helg eller en vecka för att dela bilder som rör dess verksamhet. Skriv till [email protected] om ni vill använda kontot!

Föreskrifter för MF:s instagram

Kalendern

Vi försöker uppdatera kalendern Events at Medicinska Föreningen som finns på startsidan kontinuerligt med allt som är på gång på MF. Skicka gärna info till oss på [email protected] om era event, öppna möten och annat kul så lägger vi till det!

Thalamus – Medicinska Föreningens nyhetsbrev

MF:s nyhetsbrev Thalamus har skapats av KomU och mejlas ut till alla studenter på Karolinska Institutet en till två gånger i månaden. Se utgivningsplanen för exakta datum och innehållsdeadline. Innehåll till Thalamus skickas till MF’s administratör på [email protected] enligt instruktionen nedan.

Instruktion Thalamus
Föreskrifter för Thalamus
Utgivningsplan Thalamus HT18

Medicor

Medicor är Medicinska Föreningens eminenta tidskrift. Tidningen kommer ut två gånger per termin och är fullspäckad med nyheter, läsvärdheter, reportage och mingelbilder.

Insändare

Tycker du att något är fel? Finns det en orättvisa som alla ignorerar? Vill du få ut ditt meddelande till tusentals läsare? Eller vill du bara skriva ett meddelande till snyggingen från senaste gasquen vars nummer du glömde ta? Skriv en insändare och skicka den till [email protected].

Gå med

Tidningen söker nya redaktionsmedlemmar! Tycker du om att skriva, fotografera, illustrera eller layouta? Vill du utveckla din kreativa sida? Maila till [email protected]!