Programutskottet (PrU)

Programutskottet (PrU) är Medicinska Föreningens festfixare, vi älskar att anordnar stora fester och evenemang. Det är vi i PrU som håller i Medicinska Föreningens traditionella arrangemang så som Luciabalen där nobelpristagare dyker upp, Amphioxgasquen för nya och gamla studenter i början av varje termin och Examensefterfesten i slutet av varje termin.

Förutom de större återkommande festerna anordnar vi även ett flertal mindre fester, samt fredagspuben som håller hus samtliga fredagar kl. 17:00-22:00 i kårhusets pub på källarvåningen. Kom som du är, eller som du vill vara. Hos oss kan du ta en öl med kompisarna efter plugget, eller förfesta innan du drar ut på stan. Ibland kör vi även våra uppskattade temapubar, tveka inte att höra av dig om du har en idé till en sådan eller bara vill hjälpa till att anordna en! Vi har allämnt tillstånd för våra pubar, dvs alla är välkomna, studenter som icke-studenter!

Vill du veta mer om PrU eller om du direkt vet att du är sugen på att testa på det glassiga jobbet som bartender på någon av våra fredagspubar – hesitera inte att höra av dig till våra marskalksförädrar på: [email protected] eller Marskalksföräldrar PrU MF på Facebook!