Sök studentrepresentantposter

Nu kan du söka poster som studentrepresentant inom Karolinska Institutet 2021

Medicinska Föreningen (MF) har studentrepresentanter på alla nivåer inom KI där diskussioner förs och beslut tas som påverkar studenterna. Som medlem i studentkåren kan du själv delta i arbetet att se till att KI:s utbildningar håller världsklass och att studenternas röst hörs överallt! Inte medlem än? Bli det här!

Att bli studentrepresentant är bland det roligaste och mest givande man kan göra under sin studietid. Som studentrepresentant för du studenternas talan i kontakten med KI för att ge vårt perspektiv och skapa ett bättre universitet för oss alla.

Läs mer om studentrepresentantposterna nedan och sök via angivet formulär senast den 3 december (poster som väljs av Fullmäktige) eller senast den 8 december (poster som väljs av Styrelsen).

Bli studentrepresentant och påverka din och alla dina medstudenters utbildning vid Karolinska Institutet!