Solvik sommarfixarvecka 2020

Sommaren är här och det är dags för fixarvecka på Solvik! Under fixarveckan bjuder Sportstugunämnden in alla intresserade för att hjälpa oss ta hand om kårens sportstuga Solvik på Ingarö. Vi kommer under fixarveckan bland annat måla inom- och utomhus, och fixa med de nya bryggorna och den helt nya flytbryggan! För att kunna genomföra allt som måste göras och för att kunna hålla Solvik användbart för framtiden behöver Sportstugunämnden din hjälp!

Fixarveckan pågår 23-30 augusti. Man kan delta under del av en dag/ veckan eller hela veckan som vi i Sportstugunämnden skulle tycka vara allra roligast! Sportstugunämnden bjuder på mat och dryck och utlovar trevligt sällskap, underbar natur och bastu för alla deltagare! Om du är engagerad i ett kårorgan på MF kan ni få ett gratisdygn på Solvik om ni arbetar minst 2×8 timmar under fixartillställning, ta chansen att få hålla ert event här helt gratis!

Oavsett om du varit på Solvik förut, är kårengagerad, inte är kårengagerad, kan allt om friluftsliv eller inget alls, precis börjat på KI eller inte passar in på någon av ovanstående är du mycket välkommen och vi är säkra på att du kommer älska Solvik lika mycket som vi! Ta med alla dina vänner och kom!

Anmälan
Anmäl dig här!

När?
23-30 augusti

Var?
Solvik ligger ute på Ingarö, Värmdö, ute i Stockholms vackra skärgård. Här hittar du vägbeskrivning.

Medtag:
Sängkläder
Badkläder
Handduk

Vill du veta mer om Solvik? 
Läs mer här

Har du frågor?
Kontakta [email protected]eningen.se